top of page
Binnenschilderwerken

Vakkundige binnenschilderwerken in regio Gent

Vlekkeloos schilderwerk tot in het kleinste detail

Gaat u voor niets minder dan perfect schilderwerk, dan laat u dat best aan professionals over. Want schilderen is echt specialistenwerk. Het team van Giovanis Schilderwerken kan daarvoor zorgen. Om een vlekkeloos resultaat te bekomen, zijn vakmanschap, professioneel materiaal, de beste verven, lakken en vernis vereist. Dat weten wij met onze jarenlange ervaring maar al te goed. Wij schilderen plafonds en muren, ramen en deuren, ook divers houtwerk waaronder trappen, plinten en zelfs meubels. We pakken tevens stalen trappen en andere stalen constructies aan. Ongeacht wat uw opdracht precies is, wij gebruiken steeds kwaliteitsproducten.

Anker 1
Schilderwerken binnen
Interieur schilderen
Giovanis schilderwerken

Onze creativiteit voor kleuradvies en accenten

Aan het eigenlijke schilderen gaan eerst wel enkele stappen vooraf. Alles begint met overleg met de klant. En we geven deskundig advies over het verloop van de werken. Niet zelden namelijk moet het te schilderen oppervlak grondig voorbereid worden. Versta daaronder: het pleisterwerk herstellen, barsten of scheuren bijwerken enz. Daarop volgt ons kleuradvies als u er niet uit komt. We kunnen kleuren en tinten suggereren voor de uitstraling die u nastreeft. We houden daarbij rekening met de lichtinval en waarvoor de ruimte gebruikt wordt. Is het een werkplek zoals een kantoor of een medische praktijk, dan mag het sober zijn. 

Behangwerken

Behang
werken

Vloercoating

Vloercoating - 
epoxyvloeren

Spuitwerk

Professioneel
spuitwerk

Raamfolie

Raamfolie plaatsen

Wilt u een verrassend effect geven aan de speelkamer van de kinderen, dan is een accentmuur een van de mogelijkheden. Hoe dan ook, wij zetten alle zeilen bij om aan de verwachtingen van elk van onze klanten te voldoen. Dat zijn privé-eigenaren, kantoorhouders, bedrijfsleiders, school- of gemeentebesturen e.a. in Gent en omstreken.

Op zoek naar ervaren schilders in het Gentse?

Maak een afspraak met Giovanis Schilderwerken voor een gratis offerte en de bespreking van de werken.

bottom of page