top of page
Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken volgens de regels van de kunst

Het belang van de eerste indruk

Als uw eigendom aan de buitenkant een opknapbeurt nodig heeft, ook dan bent u bij Giovanis Schilderwerken aan het goede adres. Want wij laten ons niet onbetuigd voor kleine en grote buitenschilderwerken, waar ook in de Gentse regio. Particuliere woningen, bedrijfsgebouwen of commerciële panden, we schilderen ze allemaal. Zodat uw woning weer de aandacht trekt in de straat. En zodat u met de voorgevel van uw bedrijf potentiële klanten een eerste visitekaartje aflevert dat hen nieuwsgierig maakt … naar wat u nog meer te bieden hebt.

Anker 1
Buitenmuren schilderen
Buitenmuren schilderen
Giovanis schilderwerken

Puik schilderwerk, van voorbereiding tot minutieuze afwerking

Onze exterieurschilders gaan stapsgewijs te werk. We verwijderen losse verf, oude verf- en vernislagen, schuren het te schilderen oppervlak lichtjes als het over hout gaat. Gevels worden stofvrij gemaakt, indien nodig ook ontdaan van mos. Geschilderde gevels worden met een sopje schoongemaakt. Een proper oppervlak is immers van primordiaal belang voor een goed schilderresultaat.

 

De ondergrond bepaalt tevens de techniek die we zullen gebruiken om uw buitenmuren te verven. Daarbovenop kunt u op ons bedrijf rekenen voor het schilderen, lakken, vernissen van alle houtwerk en smeedwerk. Wij geven uw ramen, carport, overdekt terras, poort of pergola de nodige zorg zodat alles weer jarenlang tegen weer en wind beschermd is.

Moeten uw buitengevels geschilderd worden?

Contacteer Giovanis Schilderwerken in Merelbeke voor info en een gratis offerte.

bottom of page