top of page
Verfspuiten

Professioneel spuitwerk voor keukens, meubels, objecten

Een verrassend kleurtje voor een nieuwe look

Heeft u een kast waarop u uitgekeken bent? Laad ze dan zeker nog niet in voor de kringloopwinkel of het containerpark. Overleg even wat Giovanis Schilderwerken ervan zou maken. U zal verrast zijn, dat geven we u op een briefje. Wij zijn namelijk niet alleen uw partner voor alle schilderwerk maar ook voor het spuiten van allerlei objecten. Het voordeel van spuitwerk ligt voor de hand: we kunnen er quasi onbereikbare plekken mee verven en het gaat razendsnel. Wij spuiten radiatoren en buizen, tuinsmeedwerk zoals pergola’s en poortjes, stalen constructies waaronder trapleuningen en balustrades. Met een nieuwe spuitlaag brengen we uw interieur of exterieur weer in de oorspronkelijke onberispelijke staat. Of we geven er net een aparte twist aan met een totaal andere kleur.

Anker 1
5.jpg
Verfspuiten stoelen
Verfspuiten radiatoren
Giovanis schilderwerken

Speciale spuitcabine in eigen atelier

Vaste stukken zoals radiatoren spuiten we bij u ter plaatse. Maar losse stukken nemen we mee naar ons atelier. Om ze eerst zorgvuldig te reinigen en daarna te spuiten. We beschikken over een speciale spuitcabine waar we uw zaken moeiteloos van een nieuw laag kunnen voorzien. We gebruiken hoogwaardige krasbestendige lakken die zich goed op het onderliggende materiaal hechten en die een perfect resultaat geven gedurende ettelijke jaren.

Wat we voor u spuiten:

keukendeurtjes, stoelen, tafels, kasten, trappen, houtwerk, hekwerk, balustrades, tuinmeubele, tuindecoratie, beelden, ...

Een expert in spuitwerk nodig rond Gent?

Bel of mail naar Giovanis Schilderwerken voor een afspraak en een vrijblijvende prijsopgave.

bottom of page