top of page
Vloercoating

Gespecialiseerd in vloercoating voor particulieren en bedrijven

Een duurzame vloerafwerking loont

Vloeren kunnen erg afzien, waar dan ook: in privéwoningen, de lokettenzaal van een openbaar dienst, in de refter van scholen en bedrijfsmagazijnen … Overal waar veel mensen passeren, waar eventueel ook rollend materieel van links naar rechts gaat, is een sterke vloer geen overbodige luxe. Net om die reden heeft Giovanis Schilderwerken zich gespecialiseerd in vloercoating. Wij coaten vloeren in alle voornoemde omgevingen. Dat wil zeggen dat wij op de bestaande vloer een harde laag aanbrengen die vocht en vuil weert. Bij particulieren kunnen er vuile vlekken op de vloer komen door morsen met water, olie, wijn, limonade en wat al niet meer. In bedrijfsomgevingen kan dat afhankelijk van de specifieke sector gaan over smeermiddelen, detergenten, zuren en/of andere chemische producten.

Anker 1
5.jpg
Vloercoating
Epoxyvloeren
Giovanis schilderwerken

Vloercoating biedt echter nog meer voordelen:

  • Duurzaamheid: een coating bevordert de slijtvastheid van vloeren.

  • Hygiëne: een gecoate vloer is heel makkelijk te onderhouden.

  • Esthetisch: een vloercoating geeft uw interieur een moderne betonlook.

Over gietvloeren en epoxyvloeren

Daarnaast kan u bij ons terecht voor gietvloeren in verschillende substanties. Zoals het woord het zegt, wordt een gietvloer gegoten. Het is een eindlaag die bovenop een ondervloer gelegd wordt in particuliere en industriële milieus. Zo kan u kiezen voor een sobere betonlook. Maar wij gieten ook kunststofvloeren in polyurethaan (PU) en epoxy. Het grote verschil tussen beide is dat een epoxyvloer nog harder is dan een PU-vloer, omdat polyurethaan een elastisch materiaal is.

Binnen de epoxyvloeren heeft u bovendien de keuze tussen een egale epoxyvloer bestaande uit een epoxyhars. Die is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De andere mogelijkheid is een epoxyvloer op basis van epoxyhars met grind. Het vloeroppervlak bestaat uit kleine steentjes waardoor deze epoxyvloer enkel in de natuurlijke kleur van het grind beschikbaar is.

Bent u geïnteresseerd in vloercoating of epoxyvloeren?

Dan bent u bij Giovanis Schilderwerken uit Merelbeke (Gent) aan het goede adres. Vraag info en een gratis offerte.

bottom of page