top of page
Raamfolie

Plaatsing van raamfolie in privé- en bedrijfsgebouwen in Gent

Raamfolie voor verschillende doeleinden

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vanuit divers oogpunt een raamfolie op hun ramen te laten kleven. Raamfolie is interessant omdat het vaak de eerste oplossing is voor een probleem waarvoor andere veelal duurdere mogelijkheden bestaan. Een en ander wordt op deze pagina duidelijk.

Anker 1
5.jpg
Raamfolie
Raamfolie
Giovanis schilderwerken

Raamfolie kan meerdere functies hebben.

  • Privacy: om inkijk van indiscrete voorbijgangers te vermijden.

  • Zonnewering: om de warmte van de zon en uv-stralen te weren. Op de computer werken en televisie kijken wordt een stuk makkelijker dankzij raamfolie.

  • Veiligheid: Raamfolie werkt inbraakvertragend. Voor een dief maken enkele seconden het verschil tussen binnenbreken en ervan afzien.

  • Decoratief: Door zijn verscheidenheid van patronen geeft raamfolie uw ramen een mooi optisch effect.

Grote toepasbaarheid en veel voordelen

Raamfolie kan op verschillende soorten glas gekleefd worden. Wij maken uw ramen wel volledig vetvrij alvorens het folie aan te brengen. Het bestaat in verschillende tinten maar laat nog steeds het daglicht toe. Daarbij komt dat raamfolie niet verkleurt en onderhoudsvrij is. En om terug te komen op de eerste paragraaf: raamfolie is goedkoper dan screens of een zonnetent om de zon te weren. Een geringere investering ook dan duur veiligheidsglas om inbrekers te weren.

Voelt u wat voor raamfolie om de zon te weren of inkijk te vermijden?

Aarzel dan niet om Giovanis Schilderwerken te contacteren voor concrete info en prijzen.

bottom of page