Zorginstellingen

Zorginstellingen

RUIME ERVARING IN DIVERSE ZORGINSTELLINGEN

Gebouwen in de zorg vergen een innovatieve kijk op de afwerking. Met name in de zorg wil je ervoor zorgen dat het pand een warme en verzorgde sfeer uitstraalt. Anderzijds wil je een breed inzetbaar en neutrale inrichting, zodat het voldoet aan eisen in de zorg. Samen met opdrachtgevers kijken wij altijd naar de behoeften van de desbetreffende doelgroep. Of dat nu voor een ziekenhuis of een verpleeghuis is. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met duurzame technieken en een hoge levensduur van onderhoudsvriendelijke materialen.
Een voorbeeld hiervan is het verbouwen en vernieuwen van het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten, waarbij wij zowel binnen- als buiten werkzaamheden hebben verricht voor het schilderwerk, de beglazing en wandafwerking. We leveren maatwerk en kwaliteit. Wil je meer van onze projecten in zorginstellingen zien? Neem dan een kijkje bij onze referenties.

WIJ DENKEN MET JE MEE

Bij Schilderwerken Drachten ben je verzekerd van een allround deskundige voor een vlekkeloos verloop van de onderhoud- of herstelwerkzaamheden van je schilderwerk of afwerking. Door onze brede dienstverlening kunnen wij een groot aantal werkzaamheden uit handen nemen. We zorgen ervoor dat het pand voldoet aan de strikte eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Bijvoorbeeld door het gebruik van glasvezelbehang in operatiekamers. Bij de keuze van materialen en technieken volgen we aandachtig de wensen van zorginstellingen op, evenals het gebruiksgemak van de ruimtes.

INNOVATIEF, DUURZAAM EN KOSTENBEWUST

Ook kun je bij Schilderwerken Drachten een meerjarenonderhoud afnemen. Zo houd je het onderhoud gemakkelijk up to date. Elk voorjaar nemen we hiervoor contact met je op en plannen een afspraak in. Wij komen langs om het pand te controleren en bepalen welke werkzaamheden een onderhoudsbeurt vereisen. Uiteindelijk heb jij het laatste woord over wat er daadwerkelijk gedaan wordt. Wij komen met innovatieve oplossingen waardoor de kosten beheersbaar blijven en het pand duurzaam onderhouden blijft.
Hebben onze projecten in zorginstellingen je interesse gewekt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of plan een afspraak bij Schilderwerk Drachten.

WIJ KUNNEN JE HELPEN MET DE VOLGENDE DIENSTEN:

NIEUWSGIERIG?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Samen kunnen we dan een goede offerte opstellen.