VVE Beheerder

DE EERSTE INDRUK TELT

Bij het bezichtigen van appartementen speelt de uitstraling van het pand een grote rol. Het is niet alleen de eerste indruk die je potentiële kopers geeft, maar het is ook van invloed op de wooncomfort en de waarde van het vastgoed. Een onverzorgd entree, gebladderd verf op de kozijnen en een verwaarloosde gevel kunnen kopers goed afschrikken.
De Vereniging van Eigenaren draagt dan ook de verantwoordelijkheid voor het tijdig en structureel onderhouden van appartementencomplexen. Zo’n klus vraagt om een allround leverancier met ervaring en deskundigheid zodat je er geen omkijken naar hebt. Er komen hierbij diverse werkzaamheden om de hoek kijken. Denk hierbij aan:
Bij Schilderwerken Drachten bieden wij een complete dienstverlening voor VVE’s. Wij denken in duurzame oplossingen en denken mee bij het evalueren van het appartementencomplex. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen we verftechnisch – en kleuradvies bieden evenals de renovatie, gevelreiniging, beglazing en andere herstel- en onderhoudswerkzaamheden.

KIES VOOR EEN MEERJARENONDERHOUD

Voor het planmatig onderhouden van het schilderwerk en de afwerking van appartementen bieden wij onder andere een meerjarenonderhoud, waarin we een de huidige staat van onderhoud evalueren en een schema opstellen voor de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden. Daarvoor plannen wij elk voorjaar een afspraak in om het pand te bekijken. Zo kunnen we direct zien welke werkzaamheden er verricht moeten worden. We maken duidelijke en heldere afspraken over het plan van aanpak met gedetailleerde werkinstructies en procedures. Het budget vormt daarvoor het uitgangspunt voor werkzaamheden die op de planning staan. Bij Schilderwerken Drachten weet je namelijk direct waar je aan toe bent.
Benieuwd wat wij VVE’s kunnen bieden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of plan een afspraak in voor een evaluatie op locatie.

WIJ KUNNEN JE HELPEN MET DE VOLGENDE DIENSTEN:

NIEUWSGIERIG?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Samen kunnen we dan een goede offerte opstellen.