Scholen

WIJ NEMEN GRAAG WERK UIT HANDEN

Bij Schilderwerken Drachten ontzorgen wij scholen in diverse regio’s bij onderhoud- en herstelwerkzaamheden van onder andere schilderwerk en afwerking. Met uitgebreid kleur- en verftechnisch advies en diensten, zoals gevelreiniging en beglazing, kunnen wij de scholen weer een frisse, jeugdige uitstraling geven dat aansluit op de onderwijsvisie. Bij renovatie zorgen wij ervoor dat het schoolgebouw voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid en veiligheid.
Wij zorgen voor mooie resultaten met duidelijke en heldere afspraken en een strakke planning. Door het gebruik van kwaliteitsproducten en duurzame technieken ben je ervan verzekerd dat het pand een optimale conditie behoudt – van binnen tot buiten.

STRUCTUREEL EN PLANMATIG MEERJARENONDERHOUD

Wil je dat het onderhouden van het schoolgebouw structureel en planmatig plaatsvindt? Maak dan gebruik van ons meerjarenonderhoud. In het voorjaar nemen wij contact met je op voor het inplannen van een controle op locatie en adviseren welke werkzaamheden nodig zijn om de optimale conditie van het pand in stand te houden. Jij hebt het eindwoord over welke werkzaamheden er daadwerkelijk worden gedaan. De kosten kun je zo gemakkelijk in de hand houden. Onderhoud is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

SCHILDERWERKEN DRACHTEN: OOK TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIE!

Zo nu en dan zijn ook scholen toe aan een opknapbeurt. Wanneer scholen uit de regio het pand weer willen opfrissen, wil je er als schoolbestuur voor zorgen dat dit deskundig en professioneel gebeurt zonder hinder. Bij Schilderwerken Drachten werken wij dan ook tijdens de schoolvakanties aan het herstellen en verbeteren van de uitstraling van het gebouw zodat wij geen overlast veroorzaken voor docenten en scholieren.
In verband met het plannen van werkzaamheden vragen wij je om tijdig een afspraak te maken voor het evalueren van de huidige staat van het pand. Op die manier kunnen wij in de schoolvakantie de werkzaamheden inplannen en uitvoeren. Wij houden ons uiteraard aan een strakke planning om de klus altijd op tijd te klaren en werken efficiënt, snel en secuur. Als maandagochtend na de vakantie de schoolbel gaat, staan de scholieren voor een vernieuwde school dat schoon en netjes is achtergelaten.
Klinkt onze werkwijze je als muziek in de oren? Neem gauw contact met ons op voor een afspraak en advies op locatie

WIJ KUNNEN JE HELPEN MET DE VOLGENDE DIENSTEN:

NIEUWSGIERIG?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Samen kunnen we dan een goede offerte opstellen.