Beglazing

OPMETEN > OFFERTE > BESTELLEN > PLANNEN

Onze werkwijze laat zich omschrijven als efficiënt. Dat betekent dat we in staat zijn om aanvragen vlot af te handelen en vaak nog dezelfde dag uitvoering kunnen geven aan uw wensen. Wanneer u twijfel heeft over welke keus u moet maken, kunt u zich zonder meer op ons verlaten: we zijn er in getraind om voor iedere situatie te bepalen wat de optimale soort, samenstelling en dikte van het glas moet zijn.

PARTICULIER & ZAKELIJK

We leveren glas aan zowel particulieren als bedrijven en ook opdrachten voor nieuwbouwprojecten hebben we regelmatig in portefeuille.Tot slot zijn we SGCC gecertificeerd, wat inhoudt dat de kwaliteit en veiligheid van onze beglazingsproducten gewaarborgd zijn.
U kunt bij ons terecht voor het leveren, plaatsen en vervangen glas van elke soort en in iedere maat. Dus niet alleen standaard en enkelvoudige ruiten, maar ook HR++, glas in lood, getint glas, kogelwerend en gepantserd glas.

GLAS IN LOOD OF SPECIAAL GLAS?

Wij werken samen met professionele restaurateurs van glas in lood. Dit betreft altijd maatwerk. Ook andere speciale projecten waar maatwerkoplossingen voor beglazing nodig zijn kunnen wij verzorgen.
Interesse? we komen graag langs voor een inschatting van uw situatie en een passende offerte.

NIEUWSGIERIG?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Samen kunnen we dan een goede offerte opstellen.