Wandafwerking

ALLROUND WANDAFWERKING MET TALLOZE MOGELIJKHEDEN

Toch bepaalt de wandafwerking voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw woning, bedrijfspand, zorg- of onderwijsinstelling. Er zijn talloze mogelijkheden en keuzes uit verschillende wandafwerkingen waardoor je gemakkelijk een unieke stijl kunt creëren voor jouw interieur. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met het plaatsen van fotobehang van hoogstaande kwaliteit of stucwerk met een uniek design zoals marmerstuc.
Het stucen, sausen en behangen of verven van de muren kan een behoorlijke klus zijn waarbij je erg nauwkeurig te werk moet gaan. Een egaal oppervlak creëren is namelijk niet altijd even gemakkelijk. In eerste instantie moet er gekeken worden naar de staat van de ondergrond, zodat je kunt werken met een feilloos startpunt. Daardoor heb je later een strak eindresultaat wat jarenlang meegaat.

WANDAFWERKING VAN START TOT EIND

Van advies over kleuren en dessins tot een strakke afwerking en het plaatsen van jouw behang. Schilderwerken Giovanis neemt graag de wandafwerking voor je uit handen. Zo hoef je geen vakantiedagen op te nemen en bespaar je tijd. Onze experts zijn ervaren in de onderhouds- en afwerking disciplines en werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. Hierdoor kunnen wij bij Schilderwerken Giovanis een duurzame afwerking tot in de puntjes kunnen verzorgen. Geen klus is ons te groot!

EEN TIP VAN SCHILDERWERKEN GENT

Ben je op zoek naar een praktisch en toch sfeervol design? Kies dan voor glasvezelbehang. Dit type behang is stootvast, gemakkelijk schoon te maken, allergievrij en brandveilig. Tevens is het glasvezelbehang verkrijgbaar in exclusieve designs wat een pand direct sfeervol maakt. Indien nodig verwijderen wij het oude behang en repareren wij de wanden om het verf- of behangklaar op te leveren.
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van wandafwerking? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij je langs zodat wij je een passend advies kunnen geven en een heldere offerte.

NIEUWSGIERIG?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Samen kunnen we dan een goede offerte opstellen.