Particulieren

LAAT JE WONING WEER STRALEN

Een likje verf doet wonderen voor een woning. Met een kleine verandering kun je de woning restylen wat een grote impact heeft op het uiterlijk van je huis. Hiermee kun je immers een warme sfeer creëren zowel buiten- als binnenshuis. Wil je jouw woning ook weer laten stralen? Laat het schilderwerk dan over aan een ervaringsdeskundige. Bij Schilderwerken Drachten weten wij als geen ander welke verfsoort en verftechnieken je het beste kunt gebruiken. Wij geven iedere woning persoonlijke aandacht en weten exact hoe je het schilderwerk het beste kunt onderhouden voor een optimale conditie.

WAAROM KIES JE VOOR SCHILDERWERKEN DRACHTEN?

Wanneer je kiest voor Schilderwerken Drachten biedt dat een heel aantal voordelen:
Schilderwerken Drachten is een Fries familiebedrijf. Het is opgericht in 1974 en sindsdien uitgegroeid tot een veelzijdig schilders- en afwerkingsbedrijf waar in ruim 45 jaar veel ervaring en kennis is opgedaan. Wij staan voor garantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ieder jaar leggen wij de lat weer hoger. In het centrum van Drachten zijn wij gemakkelijk te bereiken, dus kom gerust bij ons langs voor meer informatie of neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

WIJ KUNNEN JE HELPEN MET DE VOLGENDE DIENSTEN:

NIEUWSGIERIG?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Samen kunnen we dan een goede offerte opstellen.