Overheid

Overheid

KWALITEIT STAAT ALTIJD VOOROP

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van uiteenlopende panden zoals een wijkgebouw, buurtverenigingsgebouw, gemeentehuis of begraafplaatsen. Van de karakteristieke, monumentale panden tot gloednieuwe moderne nieuwbouw. Het behouden en beheren van een optimale conditie is daarom een taak die structureel en planmatig uitgevoerd moet worden.
Schilderwerken Drachten voert regelmatig projecten uit voor vastgoed in de regio. Kwaliteit is onze topprioriteit. Vooraf maken we duidelijke en heldere afspraken met betrekking tot de planning, werkzaamheden en uiteraard over de kosten. Voor advies en controle met betrekking tot een complete dienstverlening kun je bij Schilderwerken Drachten terecht. Wij maken geen onderscheid in panden. Een nieuw project biedt iedere keer weer een nieuwe uitdaging waarbij we graag nauw samenwerken met onze opdrachtgevers.

MEERJARENONDERHOUD BIJ SCHILDERWERK DRACHTEN

Voor het structureel onderhouden van schilder- en afwerking werkzaamheden kun je ook gebruikmaken van ons meerjarenonderhoud. Ieder voorjaar nemen we contact met je op voor een controle op locatie. Indien nodig voeren wij de nodige werkzaamheden uit. Maak de kosten voor onderhoud beheersbaar en pak dit planmatig in met een meerjarenonderhoud zodat de frisse uitstraling aan de panden niet verloren gaat.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Bij Schilderwerken Drachten krijg je een snelle reactie zodat er vlot een afspraak ingepland kan worden. Met deskundig inzicht wordt het pand nauwkeurig onderzocht om een passend advies te formuleren en een heldere offerte op te stellen. Andere voordelen van Schilderwerken Drachten:
Gemakkelijk panden in jouw gemeente herstellen, verbeteren en onderhouden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of plan snel een afspraak in.

WIJ KUNNEN JE HELPEN MET DE VOLGENDE DIENSTEN:

NIEUWSGIERIG?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Samen kunnen we dan een goede offerte opstellen.