Restauratie

KARAKTERBEHOUD BIJ RESTAURATIE

Een monumentaal pand straalt geschiedenis uit, wat moeilijk te evenaren is in de hedendaagse bouw. Om de bijzondere geschiedenis te behouden kun je kiezen om het pand waar nodig te restaureren. Hierbij herstellen we het oude pand middels traditionele materialen en technieken om zo de eigen, karakteristieke eigenschappen te behouden. In samenwerking met een architect wordt de restauratie nauwkeurig uitgewerkt tot een plan van aanpak. Hierbij komt een omvangrijk team van specialisten bij elkaar om de restauratie tot in detail uit te stippelen.

VOOR VAKKUNDIGE RESTAURATIES

Bij Schilderwerken Giovanis is jouw restauratie in goede handen. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlang ervaring, waardoor er met grote zorgvuldigheid en bedrevenheid wordt gewerkt aan het herstel van een monumentaal pand. Hierbij is het herstel naar de oorspronkelijke staat, zonder afbreuk aan uitstraling en authenticiteit onze prioriteit. Niets is mooier dan werken aan de restauratie van een oud pand om er nieuw leven in te blazen, maar karakteristieke eigenschappen te behouden.

LID VAN BRANCHEORGANISATIE ONDERHOUDNL

Al jaren zijn wij lid van de brancheorganisatie onderhoud België, een brancheorganisatie van ruim 2.200 specialisten op het gebied van vastgoedonderhoud. Dit keurmerk biedt de zekerheid met betrekking tot vakkundigheid en kwaliteit. Deze vakkundigheid passen wij ook met passie toe bij onze restauraties. Daarom letten wij in het bijzonder op het hergebruik van materialen, het gebruik van water gedragen middelen en de combinatie van oude materialen met nieuwe technieken.

Ben je op zoek naar advies van een specialist op het gebied van restauratie? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak voor advies op locatie.

WIJ KUNNEN JE HELPEN MET DE VOLGENDE DIENSTEN:

NIEUWSGIERIG?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Samen kunnen we dan een goede offerte opstellen.